Voorhout | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Taxichauffeur beroofd in Voorhout, politie zoekt getuigen

overval / beroving

Voorhout - Een taxichauffeur werd zondag 10 december rond 04.15 uur beroofd aan het Kerkzicht toen hij daar drie mannen naartoe had gebracht. Aan het Kerkzicht ontstond een worsteling met de daders, die vervolgens op de vlucht sloegen. De politie is op zoek naar getuigen.

De taxichauffeur haalde rond 03.45 uur drie mannen op in Noordwijk. Hij reed het drietal vervolgens naar een pinautomaat aan het Kerkzicht in Voorhout. Toen de mannen de taxichauffeur daar rond 04.15 uur probeerde te beroven ontstond er worsteling met de drie. Zij sloegen uiteindelijk in onbekende richting op de vlucht.

Dader 1 is een jongeman van ongeveer 1.80 m lang. Hij heeft lichtblond half lang haar en droeg een zwarte jas met daaronder een trui met capuchon.

Van de andere twee daders is bekend dat zij donker haar hadden en beiden een donkere jas droegen.

De politie komt graag in contact met mensen die in de omgeving van het Kerkzicht in Voorhout omstreeks 04.15 uur iets gezien of gehoord hebben wat mogelijk met deze beroving te maken heeft. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Taxichauffeur beroofd
Hilversum

Aanhouding na beroving taxichauffeur
Huissen

Beroving taxichauffeur in Den Helder
Den Helder

Snorder berooft klant
Breda

Politie zoekt getuigen van beroving taxichauffeur
Groningen

Duin- en Bollenstreek - Politie lost reeks misdrijven op
Hillegom

Taxichauffeur aangehouden
Arnhem

Taxichauffeur aangehouden voor poging tot doodslag
Amsterdam

Jongen beroofd van mobiele telefoon
Middelburg

Taxichauffeur bedreigd
Borne

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio